Declaratii Simona Halep, Simona Halep Roland Garros

Prima reactie a Simonei dupa eliminarea de la Roland Garros

Declaratii Simona Halep

  • Prima declaratie a Simonei dupa infrangerea de la Roland Garros

Pe scurt

Simona Halep a facut primele declaratii dupa infrangerea de la Roland Garros. Aceasta a spus ca adversara a avut un joc tactic foarte bun si nu i-a permis sa intre in zona de confort. Totodata, Simona a incercat o noua strategie de joc, dar care nu a avut rezultatele dorite.

5

Simona a fost eliminata ieri din competitia feminina de catre croata Mirjana Lucic-Baroni cu scorul de 7-5, 6-1 dupa aproximativ o ora de joc. Meciul s-a disputat in turul doi al turneului Roland Garros. Halep a declarat ca adversara a avut un joc tactic foarte bun si nu i-a permis sa intre in zona de confort. Romanca a mai declarat ca jocul facut ieri nu este cel cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului. Impreuna cu staff-ul tehnic a incercat sa schimbe strategia pentru a-si imbunatati jocul.

Halep a incercat la antrenamente sa joace mai puternic si sa loveasca mingea mai tare, dar si-au dat seama ca acesta nu este stiul de joc care sa o caracterizeze si o sa revina la cel de dinainte, care i-a adus numeroase trofee. Eliminarea de ieri nu inseamna ca Simona nu mai poate sa joace tenis, aceasta trebuie sa treaca peste infrangere si sa mearga mai departe si sa inceapa pregatirea pentru Wimbledon.

S-ar putea sa-ti placa si