Declaratii Simona Halep

Primele declaratii ale Simonei dupa victoria de la Roland Garros

Declaratii Simona Halep

  • Simona Halep a facut primele declaratii dupa victoria de la Roland Garros

Pe scurt

Simona a declarat dupa primul meci castigat la Roland Garros ca se simte pregatita pentru acest turneu atat din punct de vedere fizic cat si mental. Halep considera ca a avut un meci dificil, mai ales ca adversara a jucat foarte bine.

5

Simona Halep a declarat dupa victoria din primul tur impotriva Evgheniei Rodina, cu scorul de 7-5, 6-4 ca este mai bine pregatita din punct de vedere al jocului dar si mental fata de editia de anul trecut cand a ajuns pana in finala turneului. Simona a mai spus ca a fost putin surprinsa de jocul foarte bun al adversarei. Meciul a fost destul de greu, dar asa se intampla cand joci la un astfel de nivel in turneele de Grand Slam.

Tenismena romanca a mai declarat ca a facut cateva imbunatatiri in jocul ei, mai ales la serviciu si va ramane concentrata pentru meciurile urmatoare. In urma victoriei obtinuta ieri, Simona a obtinut 70 de puncte WTA si un cec in valoare de 50.000. In turul secund al competitiei se va intalni cu Mirjana Lucici-Baroni, locul 70 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, anul trecut la US Open cand Simona a fost invinsa cu scorul de 7-6, 6-2, adversara venind din calificari.

S-ar putea sa-ti placa si