Declaratii Simona Halep

Probleme pentru Simona

Simona halep operatie

  • Simona ia o pauza de la tenis

Pe scurt

Simona Halep trebuie sa faca operatie de deviere de sept, situatie care o obliga sa ia o pauza de la programul competitional. Ea va rata meciurile din FED Cup dar si turneele din Dubai si Doha. Simona a declarat ca va reveni pe teren cand va fi 100% recuperata.

5

Simona Halep va rata confruntarea cu Cehia din cadrul FED Cup, competitie la care isi dorea foarte mult sa participe pentru Romania. Pe langa problemele medicale datorate accidentarii de anul trecut la tendonul lui Ahile care au facut-o sa renunte la cateva competitii, Simona trebuie sa fie supusa unei interventii de deviare de sept, care i-a cauzat probleme probelme in ultimele spatamani. Simona a declarat ca aceste probelme i-au afectat capacitatea de a se antrena in conditii optime iar participarea la Australian Open au inrautatit lucrurile. Medicul i-a cerut sa faca aceasta interventie, fiind singura solutie de a scapa definitiv de aceasta problema.

Dupa interventie Simona va trebui sa stea departe de teren aproximativ 6 saptamani ceea ce inseamna ca va rata si turneele din Dubai si Doha.Romanca a declarat ca va reveni pe teren doar atunci cand va fi recuperata 100%, dar spera sa participe la Indian Wells. Daca starea medicala ii va permite va merge la Cluj pentru a le sustine pe fetele care participa la FED Cup. Datorita pauzei pe care o va lua in urmatoarea perioada, este posibil ca Simona sa piarda pozitii in clasamentul WTA datorita faptului ca nu isi va putea apara 900 de puncte obtinute anul trecut in cadrul turneelor care se vor desfasura in urmatoarea perioada.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si