Simona Halep 2015

Reactia lui Ilie Nastase dupa prima victorie a Simonei la Roland Garros

Comentariile lui Ilie Nastase la adresa Simonei

  • Ce a declarat Ilie Nastase dupa victoria Simonei Halep

Pe scurt

Ilie Nastase a comentat calificarea Simonei in turul secund de la Roland Garros si crede ca jocul aratat de aceasta este foarte bun. Totusi trebuie sa aiba grija, mai ales ca presiunea este mai mare, iar jucatoarele sunt foarte bine pregatite.

5

Ieri s-a disputat primul meci al Simonei din acest an la turneul de Grand Slam din Franta. Evghenia Rodina a fost invinsa de catre Halep cu scorul de 7-5, 6-4 dupa o ora si jumatate de joc. Ilie Nastase, fostul mare tenismen roman a comentat calificarea Simonei in turul secund al competitiei si considera ca aceasta trebuie sa isi mentina jocul bun pe care l-a aratat la turneele anterioare.

Simona trebuie sa se concentreze la fiecare meci pe care il are de disputat chiar daca adversara pare nepregatita. La acest turneu presiunea este mai mare si fiecare jucatoare incearca sa faca o partida foarte buna, de aici si posibilele surprize. Tenismena romanca se afla intr-o forma buna, dar tabloul din care face parte este unul dificil, cu jucatoare ca Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska. In turul secund Simona se va lupta cu Mirjana Lucici-Baroni pentru calificarea in faza urmatoare a competitiei. Cele doua s-au intalnit o singura data la US Open, Simona fiind invinsa de catre Baroni.

S-ar putea sa-ti placa si