Simona Halep 2015

Ruzici a explicat plecarea lui Ionita din staff-ul Simonei

Ruzici face precizari despre plecarea lui Ionita

  • Ruzici face precizari referitoare la despartirea dintre Halep si Ionita

Pe scurt

Virginia Ruzici, managerul Simonei a facut cateva precizari despre plecarea lui Victor Ionita din staff-ul Simonei. Ea spune ca Ionita nu a fost concediat asa cum scrie in presa. Intelegerea avuta cu Simona a ajuns la final iar contractul nu a mai fost prelungit de comun acord.

5

Managerul Virginia Ruzici a explicat plecarea antrenorului Victor Ionita din staff-ul Simonei. A declarat ca antrenorul nu a fost concediat doar ca intelegerea pe care o avea cu Simona a ajuns la final, iar contractul de colaborare nu a mai fost prelungit. Ruzici a mai spus ca se stia de plecarea lui Ionita de ceva vreme, dar ca nu s-a dorit mediatizarea acestui aspect mai ales ca in presa au aparut speculatii referitoare la concedierea antrenorului dupa rezultatele mai putin bune realizate de Halep in ultima vreme.

Victor Ionita va fi inlocuit tot de un antrenor roman, in persoana lui Daniel Dobre alaturi de care Simona a mai colaborat o scurta perioada de timp, pe durata Turneului Campioanelor din 2014 unde a avut unul dintre cele mai bune rezultate din cariera, a trecut de Serena Williams si a ajuns pana in finala. In acest moment Simona se afla in Marea Britanie unde se pregateste pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.

S-ar putea sa-ti placa si