Simona Halep vs Maria Sharapova

Sansa uriasa pentru Simona Halep: o poate depasi pe Maria Sharapova

Sansa uriasa pentru Simona Halep: o poate depasi pe Maria Sarapova

  • Jucatoarea romanca are sansa de a obtine locul doi WTA daca o surclaseaza pe Maria Sharapova in turneul de la Stuttgard.

Pe scurt

Jucatoarea romanca are sansa de a obtine locul doi WTA daca o surclaseaza pe Maria Sharapova in turneul de la Stuttgard.

5

Simona_Halep_(ROU)_(9633218632)

Saptamana viitoare va incepe turneul de tenis de la Stuttgard la care si-a anuntat prezenta si Simona Halep. Aceasta are sansa de a o depasi pe Maria Sharapova in clasamentul WTA care in momentul de fata ocupa locul  doi.

Cele doua tenismene se pot intalni doar in finala, rusoaica fiind cap de serie numarul 1, in timp ce Simona este clasata a doua favorita la castigarea turneului.

Pentru a o intrece pe Sharapova in clasamentul WTA, Simona trebuie sa egaleze performanta rusoaicei din acest turneu astfel incat, daca Sharapova ajunge in semifinale, Halep trebuie sa fie acolo. In cazul in care cele doua se intalnesc in finala, Simona trebuie sa o invinga pe rusoaica pentru a ocupa locul doi WTA.

La turneul de la Stuttgard, castigatoarea va primi 470 puncte WTA, in timp ce finalista va obtine 305 puncte.

Sunt sanse mari ca Sharapova sa nu participe la turneul de la Stuttgard datorita unei accidentari survenite saptamana trecuta.

S-ar putea sa-ti placa si