Simona Halep 2015

Serena Williams vorbeste frumos despre Simona Halep

simona-halep_2

  • Declaratii frumoase despre Simona Halep

Pe scurt

Simona Halep este o adversara redutabila pe zgura atunci cand este in forma maxima, a declarat Serena Williams intr-un interviu dupa infrangerea pe care a suferit-o in semifinalele turneului de la Madrid. Simona isi pastreaza pozitia a doua in clasament, datorita faptului ca nici Sharapova nu a reusit sa ajunga in finala competitiei, fiind eliminata tot in semifinale.

5

Intr-un interviu, jucatoarea americana de tenis Serena Williams, a vorbit, din nou, despre Simona Halep. Aceasta a spus ca jucatoarea romanca este una dintre cele mai bune jucatoare de tenis pe zgura, alaturi de Carla Suarez Navarro pe care a eliminat-o in competita de la Madrid, disputata saptamana aceasta.

Williams a declarat ca este dificil sa o invingi pe romanca, mai ales daca o prinzi in forma maxima, ceea ce nu s-a intamplat la acest turneu, Simona fiind eliminata inca din primul tur de catre numarul 28 WTA, Alize Cornet.

Interviul a avut loc dupa ce Serena Williams a fost eliminata, la randul ei, din acest turneu, in semifinale, de catre Petra Kvitova. Nici rusoaica Maria Sharapova nu s-a descurcat mai bine, ea fiind eliminata in cealalta semifinala de catre conationala ei, Svetlana Kuznetova. Datorita acestui fapt, Simona ramane pe locul 2 WTA, urmata de rusoaica.

Simona se antreneaza pentru turneul de la Roma, din categoria Premier 5, unde se va confrunta cu cele mai bune jucatoare de tenis din lume. Dupa acest turneu, urmeaza Open-ul Francez, turneu la care Simona a ajuns pana in finala.

S-ar putea sa-ti placa si