Diverse

Sharapova a vorbit despre rezultatele obtinute de Simona Halep in ultima vreme

Sharapova a vorbit despre Simona Halep

  • Declaratia Mariei Sharapova despre Simona Halep

Pe scurt

Maria Sharapova a vorbit despre rezultatele obtinute de Simona in ultimul timp si crede ca este normal pentru o jucatoare atat de tanara sa mai aiba si caderi, mai ales ca nu are o experienta mare la acest nivel. Halep trebuie sa se inconjoare de o echipa capabila sa o sustinta.

5

Intr-un interviu pentru o publicatie, Maria Sharapova a vorbit despre rezultatele mai putin bune obtinute de Simona in ultima vreme. Rusoaica crede ca este normal ca acest lucru sa se intample. Simona este la inceput de drum si nu are experienta in a gestiona toate aspectele legate de tenis. Aici a facut referire la interviuri, festivitati, sedinte foto, lucruri care o pot face sa isi piarda concentrarea.

Sharapova crede ca va mai trece ceva timp pana cand Halep va mai acumula experienta si atunci va fi o jucatoare care se va mentine in Top 10 WTA pentru o perioada lunga, mai ales ca jocul este foarte solid. Simona ar trebui sa fie inconjurata de oameni capabili sa o sustina si sa o ajute in permanenta cu pregatirea pentru turneele viitoare. Pentru Simona urmeaza turneul de la Birmingham la care este principala favorita si mai apoi Wimbledon, turneul la care a ajuns pana in semifinale, anul trecut.

S-ar putea sa-ti placa si