Simona Halep 2015

Simona a fost eliminata de la Turneul Campioanelor

Simona halep la Singapore

  • Simona a fost invinsa de Agnieszka Radwanska

Pe scurt

Simona afost eliminata din cadrul turneului de la Singapore dupa ce a fost invinsa de catre Agnieszka Radwanska cu scorul de 7-6, 6-1. Halep era favorita la castigarea turneului dupa ce Serena Williams a anuntat ca nu va participa la aceasta competitie.

5

Simona a fost eliminata de la unul dintre cele mai importante turnee ale anului, Turneul Campioanelor dupa ce a fost invinsa de catre Agnieszka Radwanska in doua seturi cu scorul de 6-7, 1-6. Meciul a inceput foarte bine pentru Simona care a obtinut primele 3 puncte, dar apoi a fost egalata de catre adversara care a reusit sa isi mentina avantajul pe tot parcursul primului set.

Setul al doilea a fost dominat de catre poloneza care a reusit sa obtina cele 6 puncte fara prea mare efort. Simona ar fi trebuit sa obtina victoria in acest meci dupa ce a fost invinsa de catre Maria Sharapova dupa un meci foarte bun prestat de catre romanca. Partida dintre cele doua s-a incheiat cu scorul de 6-4, 6-4 in favoarea rusoaicei. Halep nu a reusit sa o invinga pe Sharapova in nici o partida directa. Anul trecut SImona a ajuns pana in finala acestui turneu unde a fost eliminata de catre Serena Williams, iar anul acesta a intrat in competitia de la SIngapore din postura de favorita numarul unu dupa ce Williams s-a retras.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si