Simona Halep 2015

Simona a fost eliminata si la dublu la Wimbledon

Simona eliminata si la dublu la Wimbledon

  • Simona pierde si la dublu la Wimbledon

Pe scurt

Simona a fost eliminata de la Wimbledon si la competitia pe echipe de catre Pennetta/Hsieh cu scorul de 6-4, 6-1. Romanca a facut echipa cu Elena Bogdan. Meciul de astazi a fost unul fara miza pentru Halep dupa eliminarea de la simplu de ieri.

5

Echipa formata din romancele Simona Halep si Elena Bogdan au disputat astazi partida la competitia pe echipe impotriva favoritelor numarul 7, Flavia Pennetta si S-W Hsieh. Romancele nu au opus prea multa rezistenta, ele fiind invinse dupa o ora de joc cu scorul de 6-4, 6-1. Simona nu este foarte cunoscuta pentru participarea la meciurile la dublu. Acest meci a fost fara miza pentru ea, tinand cont ca motivul pentru care s-a inscris a fost acela de a capata mai multa experienta pe iarba.

Eliminarea din primul tur la simplu in fata Janei Cepelova nu a ajutat-o in acest meci. Sansele ca romancele sa treaca de adversare erau destul de mici mai ales ca Pennetta si Hseih sunt cap de serie numarul 7. Dupa acest turneu Simona se va relaxa o perioada departe de tara noastra si se va gandi ce va face in continuare pentru a reveni la nivelul de anul trecut cand a obtinut victorii importante.

S-ar putea sa-ti placa si