Aparitii Simona Halep

Simona a participat la Kids Day

Simona la Kids Day

  • Simona a fost alaturi de copii la Kids Day

Pe scurt

Simona a participat la Kids Day in cadrul Bucharest Open unde a jucat alaturi de cei mici si a dat autografe. Ea a vorbit si despre colaborarea cu Darren Cahill care va continua si in viitor.

5

Simona a fost prezenta si astazi la turneul de la Bucuresti si a fost alaturi de copiii care au participat la Kids Day. Ea a petrecut o ora pe terenul central din cadrul Arenelor BNR unde a jucat tenis cu cei mici, a dat autografe si a facut poze. Ea a declarat ca ii plac forte mult copiii si se simte foarte bine in jurul lor. Simona a vorbit si despre planurile de viitor si faptul ca va fi pregatita in continuare de catre Darren Cahill alaturi de care a obtinut performante foarte bune in prima parte a anului. Nu a spus nimic despre colaborarea cu Daniel Dobre, fiind posibil ca aceasta sa intrerupa colaborarea cu tehnicianul roman.

Halep l-a schimbat pe Victor Ionita dupa o colaborare de cateva luni dupa rezultatele slabe obtinute la turneele pe zgura. Ionita a fost inlocuit de Daniel Dobre, antrenorul care i-a fost alaturi romancei la Turneul Campioanelor din 2014 unde a ajuns pana in finala, fiind invinsa de Serena Williams.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si