Diverse

Simona a trecut peste infrangerea de la Wimbledon

Simona s-a distrat la WImbledon

  • Simona s-a distrat in Marea Britanie

Pe scurt

Simona a trecut peste infrnagerea de la Wimbledon si s-a distrat alaturi de alte jucatoare din circuitul WTA. La initiativa WTA le-au fost testate cunostintele de limba engleza.

5

Alaturi de alte jucatoare importante din circuitul feminin de tenis, Simona a avut parte si de putina distractie la initiativa WTA. Reprezentantii WTA le-au testat cunostintele de limba engleze, iar cuvintele le-au pus in incurcatura pe jucatoare care s-au amuzat foarte tare. Pentru Simona urmeaza o perioada mai lunga de odihna, urmatoarele turnee la care va participa fiind cele din SUA care vor incepe in august. Intre timp romanca are timp sa se pregateasca din punct de vedere metal, ea spunand de mai multe ori ca aceasta este principala problema.

Iubita tenismena romanca a fost eliminata in primul tur la Wimbledon de catre Jana Cepelova in trei seturi cu scorul de 7-5, 4-6, 3-6. La acest turneu romanca nu a fost in cea mai buna forma, probabil datorita presiunii care a fost pusa pe aceasta dar si datorita schimbarilor care au avut loc in staff-ul tehnic, aceasta schimband antrenorii inainte de turneul de Grand Slam. Anul trecut ea ajunsese pana in semifinale unde a fost eliminata de Eugenie Bouchard.

S-ar putea sa-ti placa si