Declaratii Simona Halep

Simona a vorbit despre perioada mai putin buna prin care trece

Simona a vorbit despre perioada mai putin buna prin care trece

  • Simona a facut declaratii despre jocul pe care l-a facut in ultima vreme

Pe scurt

Simona a vorbit despre perioada mai putin buna prin care trece si considera ca toate problemele i se trag de la psihic, nu se simte in joc, este agitata pe teren si nu reuseste s ainchida un meci. Din punct de vedere tehnic a spus ca are incredere in jocul facut.

5

Simona Halep a vorbit despre evolutia mai putin favorabila din ultima vreme si a declarat ca resimte presiunea competitiei la nivel inalt unde joaca. Stie ca sta mai prost cu partea emotionala si se simte agitata pe teren si nu reusseste sa inchida meciurile. Momentan nu intelege de unde vin aceste probleme pentru a putea sa le corecteze. In schimb ea are incredere in jocul ei, iar la Wimbledon, chiar daca a fost eliminata din primul tur, considera ca din punct de vedere tehnic s-a descurcat bine.

Simona a spus ca si anul trecut a avut o perioada care nu i-a oferit mari satisfactii, dar a reusit sa revina, sa o invinga pe Serena Williams si sa ajunga pana in finala Turneului Campioanelor. Romanca se pregateste pentru o perioada scurta de relaxare ca mai apoi sa reinceapa antrenamentele. In perioada urmatoare ea nu si-a anuntat prezenta la nici un turneu.

 

 

S-ar putea sa-ti placa si