Declaratii Simona Halep

Simona are cuvinte de lauda pentru Ion Tiriac

661259-simona-halep-mutua-madrid-open-2014-day-five-5

  • Declaratiile Simonei despre Ion Tiriac

Pe scurt

Simona a vorbit pentru o publicatie despre relatia ei cu Ion Tiriac si modul in care acesta a ajutat-o in cariera. Aceasta il apreciaza pentru cariera in tenis si ii multumeste pentru sfaturile pe care i le-a acordat. Ion Tiriac este omul din umbra Simonei Halep si considera ca aceasta a evoluta mult in ultima vreme si ca este o chestiune de timp pana cand aceasta va castiga un turneu de Grand Slam.

5

Intr-un interviu pentru o publicatie, Simona Halep a declarat ca il apreciaza foarte mult pe Ion Tiriac pentru performantele obtinute de-a lungul carierei sale si ii multumeste pentru suportul moral si sfaturile pe care i le-a dat pentru a-si imbunatati performantele. De ceva timp, Ion Tiriac se afla in umbra jucatoarei romance de tenis si o ghideaza catre castigarea primului ei titlu de Grand Slam.

Tiriac spune ca Simona a evoluat foarte mult in ultimul an si este doar o chestiune de timp pana cand aceasta va castiga un titlu important precum Roland Garros sau Wimbledon. Ion Tiriac este patronul Mutua Madrid Open, care se va desfasura in aceasta perioada, turneul la care va participa si Halep, aceasta fiind favorita numarul 2 la castigarea trofeului. Anul trecut, ea a ajuns pana in finala, fiind invinsa de catre Maria Sharapova.

Simona spune ca acest turneu este foarte important pentru ea si doreste sa castige trofeul, mai ales ca turneul se afla sub patronajul uneia dintre cele mai importante persoane din viata ei profesionala, Ion Tiriac. Daca va castiga acest turneul, Simona va castiga 1000 de puncte WTA, puncte care ii vor consolida pozitia a doua in clasamentul WTA.

S-ar putea sa-ti placa si