Simona Halep 2016

Simona cu zambetul pe buze la Indian Wells

simona halep

  • Simona Halep Infranta de Serena Williams

Pe scurt

Simona Halep a fost infranta de catre Serena Williams cu scorul de 6-4, 6-3 in sferturile de finala din cadrul turneului de la Indian Wells. Totusi Simona a ramas cu zambetul pe buze si dupa aceasta partida.

5

Simona Halep a pierdut meciul in fata numarului 1 mondial, Serena Williams cu scorul de 6-4, 6-3, in sferturile de finala din cadrul  turneului de la Indian Wells. Desi americanca s-a aflat la conducere pe durata intregului meci, Simona a reusit sa joace relaxat si chiar sa rada alaturi de antrenorul Darren Cahill atunci can acesta a intrat pe teren pentru a o incuraja. Imediat dupa ce aceste imagini au fost facute publice, a urmat un val de entuziasm pe retelele sociale facand referire la stilul de a antrena al lui Cahill.

Dupa meci Simona a declarat, in gluma ca a avut noroc ca antrenorul a vorbit suficient de rar pentru ca ea sa il inteleaga, mai ales ca au stat departe unul de celalalt aproximativ 4 saptamani. Din pacate Halep nu areusit sa isi apere cele 1000 de puncte obtinute anul trecut la aceasta competitie, dar in acelasi timp se observa o imbunatatire in jocul  ei, acest turneu fiind dingurul din sezonul curent unde a reusit sa obtina 3 victorii consecutive.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si