Simona Halep 2016

Simona eliminata de la Cincinnati

Simona halep a fost eliminata la Cincinnati

  • Simona invinsa de Angelique Kerber

Pe scurt

Simona a pierdut astazi calificarea in finala turneului de la Cincinnati in fata lui Kerber cu scorul de 6-3, 6-4. Romanca nu este dezamagita de aceasta infrangere, aceasta spunand ca a jucat la cel mai inalt nivel impotriva unei adversare puternice.

5

Simona Halep a disputat astazi partida pentru calificarea in finala turneului de la Cincinnati. Ea a jucat impotriva nemtoaicei Angelique Kerber care a invins-o cu scorul de 6-3, 6-4. Simona nu este dezamagita de aceasta eliminare, ea declarand ca a jucat la cel mai inalt nivel impotriva unei jucatoare foarte bune care a fost in forma astazi. Romanca a spus ca o sa trateze aceasta infrangere ca pe un lucru pozitiv mai ales ca a luptat pana la final pentru fiecare minge.

La finele acestui turneu, Simona va cobori o pozitie in clasamentul WTA. Actualul loc o sa fie ocupat de Agnieszka Radwanska, jucatoare care a fost invinsa de Simona in cadrul acestei competitii.

In finala, Angelique Kerber se va confrunta cu Karolina Pliskova, iar daca va castiga turneul o sa asistam la o noua schimbare la varful clasamentului WTA. Dupa o lunga perioada, locul I, actualmente ocupat de Serena Williams o sa fie ocupat de Angelique Kerber.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si