Simona Halep la Stuttgard

Simona, eliminata de la Stuttgard

608ad18302218309c94c66e5421a07cc

  • Simona pierde in fata danezei Caroline Wozniaki

Pe scurt

Simona Halep a fost infranta, astazi la Stuttgard, dupa un meci crancen jucat impotriva danezei Caroline Wozniaki. Aceasta a eliminat-o pe romanca, in 3 seturi, cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6. Este cea mai buna performanta a romancei la acest turneu.

5

Astazi s-a disputat prima semifinala a turneului Porsche Grand Prix de la Stuttgard intre Simona Halep, numarul 3 WTA si Caroline Wozniaki, numarul 5 WTA. Dupa un meci care a durat aproape 3 ore, daneza s-a impus cu scorul de 5-7, 7-5, 2-6.

In primele doua seturi, meciul a fost echilibrat, daneza, castigand primul set la tie break. Dupa ce a fost la vestiare si s-a consultat cu antrenorul, Simona a revenit in meci, reusind un al doilea set incredibil facand-o pe Wozniaki sa dea cu racheta de pamant. Pe toata durata acestui set jucatoarea din Danemarca s-a aflat in defensiva.

In setul al treilea s-au schimbat rolurile, Caroline trimitand mingi puternice care o pun in dificultate pe Simona. Pe parcursul acestui set jucatoarea romanca a resimtit dureri musculare, de aceea ea nu a luat loc pentru a se odihni si a facut miscare in pauzele dintre game-uri. Problemele musculare, dar si  o probabila lipsa de concentrare au facut-o pe daneza sa ia un avans serios in fata romancei, la un moment dat,  conducand cu 4-1.

A urmat un game foarte lung pentru jucatoare cu 13 mingii de break ratate de Simona, care in final si-a adjudecat punctul. Urmatorul punct a fost castigat de Wozniaki care a inchis meciul, aceasta calificandu-se in finala de la Stuttgard, unde va juca impotriva castigatoarei dintre Angelique Kerber si Madison Brengle. Inaintea acestui meci, Caroline Wozniaki si Simona s-au mai intalnit de 3 ori, jucatoarea romanca, invingand in ultimele doua partide.

Desi a parasit competitia de la Stuttgard, acesta este cel mai bun rezultat obtinut de Simona la acest turneu si totodata reprezinta o buna pregatire pentru turneele urmatoare care se vor desfasura pe zgura.

S-ar putea sa-ti placa si