Simona Halep 2015

Simona este a treia favorita la castigarea Wimbledon-ului

simona halep wimbledon

  • Simona Halep porneste cu sansa a treia la Wimbledon

Rezumat / descriere scurtă

Simona porneste cu a treia sansa la castigarea trofeului la Wimbledon, dupa Serena Williams si Petra Kvitova. Romanca nu are ca obiectiv castigarea trofeului, ea doreste sa obtina cat mai multe victorii la aceasta competitie.

5

Inainte de inceperea turneului pe iarba de la Wimbledon WTA a anuntat cei 32 de capi de serie pentru competitie. Favorita la castigarea trofeului va fi Serena Williams, cap de serie numarul 1. Simona Halep va porni cu a treia sansa in cadrul turneului dupa Petra Kvitova, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. A patra favorita la castigarea trofeului este Maria Sharapova. Intre cei 32 de capi de serie se mai afla inca o romanca, Irina Begu care a aratat o forma de zile mari in ultima vreme. Romania va fi prezenta pe tabloul principal cu inca trei jucatoare, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Alexandra Dulgheru. Sorana Carstea va juca in calificarile competitiei.

Simona nu si-a stabilit un obiectiv clar pentru Wimbledon. Sub indrumarea lui Daniel Dobre si a lui Darren Cahill, ea doreste sa joace cat mai relaxat si sa se bucure de fiecare meci jucat. Nu este interesata de trofeu, doreste sa castige cat mai multe partide. Turneul se va desfasura in perioada 29 iunie-12 iulie.

S-ar putea sa-ti placa si