Declaratii Simona Halep

Simona este impresionata de evolutia Monicai Niculescu

Simona o apreciaza pe Monica Niculescu

  • Monica Niculescu felicitata de Simona Halep

Pe scurt

Simona Halep apreciaza evolutia foarte buna a Monicai Niculescu din cadrul turneului de la Wimbledon si crede ca tehnica ei de joc poate pune adversarele in dificultate. Simona urmeaza sa inceapa pregatirea pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

5

Simona a felicitat-o pe Monica Niculescu pentru parcursul foarte bun din cadrul turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep considera ca tehnica de joc a Monicai poate incomoda adversarele. Niculescu a jucat astazi impotriva Timeei Bacsinszky, in optimile de finala dar a pierdut in trei seturi cu scorul de 6-1, 5-7, 2-6. Este una dintre cele mai bune performante ale romancei la un turneu de Grand Slam.

Simona crede ca Serena Williams va obtine trofeul anul acesta, in detrimentul rusoaicei Maria Sharapova. Romanca a fost eliminata in mod surprinzator inca din primul tur al competitiei de numarul 106 WTA, Jana Cepelova cu scorul de 7-5, 4-6, 3-6. Se pare ca Halep nu va participa la turneele de la Cincinnati si New Haven. Ea doreste sa se pregateasca mai bine pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Turneele se vor desfasura pe hard, suprafata care i-a pus probleme anul trecut.

Sursa

 

S-ar putea sa-ti placa si