Simona Halep 2015

Simona este increzatoare ca va juca bine pe iarba

Simona este increzatoare in fortele proprii

  • Simona crede ca va face rezultate bune pe iarba din Marea Britanie

Pe scurt

Simona este increzatoare ca va avea rezultate notabile la turneele care se vor desfasura in perioada urmatoare. Iarba este o suprafata de joc pe care Simona se simte foarte bine si este adaptata stilului ei de joc.

5

Inainte de startul sezonului pe iarba, Simona a petrecut cateva zile de relaxare in tara noastra pentru a se reface fizic si psihic pentru turneele de la Birmingham unde este favorita la castigarea trofeului si Wimbledon unde a ajuns pana in semifinale anul trecut si a fost invinsa de Eugenie Bouchard. In urmatoarea perioada Halep va incepe antrenamentele in Marea Britanie unde se vor desfasura cele doua competitii.

Tenismena romanca se simte increzatoare in fortele proprii si crede ca va avea rezultate notabile pe iarba englezeasca fiind o suprafata pe care se simte foarte bine mai ales ca are un stil de joc mai rapid si se poate concentra pe blocarea mingiilor trimise de adversare. Primul turneu la care va participa este cel de la Birmingham incepand cu data de 15 iunie si mai apoi, dupa o saptamana de pauza, va incepe turneul de la Wimbledon (29 iunie-12 iulie).

S-ar putea sa-ti placa si