Diverse

Simona este motivata intr-un mod inedit de catre staff

halep1

  • Staff-ul Simonei este pus la treaba

Pe scurt

Staff-ul Simonei este pus sa faca flotari de catre antrenorul Darren Cahill si Simona. Simona incearca sa isi imbunatateasca serviciul, iar pentru asta antrenorul a pus cateva cutii la cortul careului si ori de cate ori le nimereste, staff-ul face flotari. Aceasta metoda inedita mai are rolul de a relaxa jocul Simonei, asa cum si-a dorit.

5

Dupa infrangerea suferita in primul tur al turneului de la Madrid, Simona este motivata intr-unu mod inedit de catre staff-ul ei si de catre antrenorul australian Darren Cahill, alaturi de care colaboreaza  de o perioada de timp si mai ales la turneele disputate pe zgura. Antrenorul a amplasat in colturile careului de serviciu cate o cutie, astfel, de fiecare data cand Simona nimerea aceste cutii, staff-ul era pus sa faca flotari.

Aceasta metoda inedita are rolul de a o face pe jucatoare sa serveasca cu o mai mare precizie, pentru a pune in dificultate adversararele, serviciul fiind un aspect la care Simona mai are de lucrat.Totodata, aceasta metoda este menita a fi cat mai relaxanta, asa cum si-a dorit romanca, pentru a se putea concentra mai usor la jocul facut. Cand a jucat relaxat Simona a reusit cateva lovituri incredibile si a castigat turnee.

Simona trebuie sa imbunatateasca jocul cat mai mult, mai ales ca a fost eliminata usor la ultimul turneu. Ea se pregateste in acest moment pentru turneul de la Roma, dupa acesta, urmand cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, turneu la care Simona va avea de infruntat cele mai bune jucatoare din lume. Simona trebuie sa isi mentina pozitia a doua in clasament pentru a evita confrunatarile directe cu Serena Williams.

S-ar putea sa-ti placa si