Diverse

Simona este nominalizata la premiul pentru Excelenta in Performanta Sportiva

Simona Halep nominalizata la premii

  • ESPN a nominalizat-o pe Simona pentru premiile de Excelenta in Performanta Sportiva

Pe scurt

Simona a fost nominalizata la premiile pentru Excelenta in Performanta Sportiva de catre postul de televiziune american ESPN. Ea se va lupta contra unora dintre cele mai bune jucatoare din circuitul feminin de tenis.

5

Postul american de televiziune ESPN a nominalizat-o pe Simona la premiile pentru Excelenta in Performanta Sportiva care se vor acorda pe 15 iulie, dupa incheierea turneului de la Wimbledon. Castigatoarea va fi aleasa in functie de votul fanilor dar si al specialistilor in tenis. Ea se va lupta contra altor jucatoare importante din circuitul feminin printre care Serena Willimas, Maria Sharapova sau Petra Kvitova.

Momentan Simona este concentrata pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, care se va desfasura incepand cu data de 29 iunie. Primul meci il va avea impotriva Janei Cepelova pe care a mai invins-o la US Open in 2014 cu scorul de 6-2, 6-1. Halep a ales sa joace si la dublu, de data aceasta va face echipa cu romanca Elena Bogdan.  Simona nu si-a stabilit un obiectiv principal, ea doreste sa joace din placere, iar daca acest lucru inseamna victorii este si mai bine.

S-ar putea sa-ti placa si