Simona Halep 2015

Simona este pe val la Birmingham

A doua victorie a SImonei la Birmingham

  • A doua victorie a Simonei la Birmingham

Pe scurt

Simona a realizat o performanta foarte buna la Birmingham. Ea a reusit, in aceeasi zi sa se califice la doua sferturi de finala. Mai intai a trecut de adversara la individual pentru ca mai apoi sa faca echipa cu Heather Watson si sa treaca cuplul spaniol Anabel Medina Garigguez/Arantxa Parra

5

Ziua de ieri a fost una de foc pentru compatrioata noastra care a avut de disputat doua partide de tenis intr-un interval foarte scurt. In prima faza ea a trebuit sa joace pentru calificarea in sferturi la competitia individuala ca mai apoi sa se desfasoare meciul pe echipe. Asa cum ne-a obisnuit, Simona a reusit sa se impuna in ambele partide lucru care i-a facut fericiti pe romanii care au asistat din tribune la cele doua meciuri, dar si pe fanii de acasa.

Primul meci l-a avut de disputat in fata Karlei Kloukalova din Cehia de care a trecut fulgerator in doar 50 de minute de joc. Partida s-a incheiat cu scorul de 6-1, 6-3 si a calificat-o pe Halep in sferturile de finala. Dupa o scurta pauza, romanca a trebuit sa revina pe teren pentru a face echipa cu britanica Heather Watson impotriva cuplului spaniol Anabel Medina Garigguez/Arantxa Parra. Echipa romano-britanica a facut un meci foarte bun si dupa o ora a reusit sa treaca de adversare, in trei seturi, cu scorul de 1-6, 6-3, 10-7. Acest meci a adus calificarea romancei in sferturile de finala ale competitiei pe echipe de la Birmingham.

In declaratiile facut dupa meciul la simplu disputat impotriva cehoaicei Simona a spus ca se astepta la un meci dificil pentru ca jucatoarea este foarte buna pe iarba si loveste puternic mingea, Halep crede ca a facut un meci bun si nu si-a stabilit un obiectiv pentru turneele care se vor desfasura pe iarba. Astazi va avea de disputat tot doua meciuri, iar daca va invinge va accede in semifinalele competitiei britanice. Daca se mentine in acelasi ritm de pana acum, sansele de a avea un rezultat foarte bun la Wimbledon sunt foarte mari.

S-ar putea sa-ti placa si