Diverse

Simona face un gest frumos alaturi de Serena Williams

simona_halep_15_02_77329600

  • Gestul frumos facut de Simona Halep

Pe scurt

Simona Halep a participat la campania initiata de Ion Tiriac care are ca scop ajutorarea femeilor agresate. Romanca a participat alaturi de nume grele din tenis la filmarea unui spot prin care ele spun ca "Nu-mi placi" celor care lovesc femeile. Aceasta campanie a fost initiata anul trecut si se desfasoara pe tot parcursul turneului de la Madrid.

5

Chiar daca a fost eliminata inca din primul tur de la turneul de la Madrid, Simona se afla in continuare in capitala Spaniei, unde a filmat un spot alaturi de nume grele din sportul alb. Aceasta a participat alaturi de Serena Williams, Maria Sharapova, dar si alte jucatoare importante la campania impotriva agresarii femeilor, sustinuta de Ion Tiriac, inca de anul trecut si care este promovata in fiecare an pe parcursul turneului de la Madrid.

Mesajul acestui spot este foarte clar: „Nu-mi placi” si are ca scop principal reducerea agresivitatii fata de femei. Prin aceasta campanie se incearca a se obtine fondurile necesare pentru ajutorarea femeilor agresate si pentru plasarea lor intr-un mediu sanatos si sigur.

Tot prin intermediul tenisului, Ion Tiriac a reusit sa stranga peste 150.000 de euro pentru a sustine programe de ajutorare a copiilor cu dizabilitati, dar si a batranilor.

In prezent Simona, inca se pregateste pe terenul de zgura din Madrid, alaturi de celebrul antrenor australian Darren Cahill, in asteptarea urmatorului turneu ce va avea loc la Roma. Dupa meciul pierdut in fata frantuzoaicei Alize Cornet, Simona si-a concediat kinetoterapeutul care a avut grija de pregatirea ei fizica din ultima vreme.

S-ar putea sa-ti placa si