Simona Halep la Roma

Simona Halep a fost eliminata la Roma

Simona Halep of Romania reacts after defeating Agnieszka Radwanska of Poland during the semifinals of the Women's Tennis Association (WTA) finals in Singapore on October 25, 2014. AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN Simona Halep of Romania reacts after defeating Agnieszka Radwanska of Poland during the semifinals of the Women's Tennis Association (WTA) finals in Singapore on October 25, 2014. AFP PHOTO / ROSLAN RAHMAN

  • Simona Halep invinsa de Carla Suarez Navarro

Pe scurt

Simona Halep a fost invinsa, astazi in semifinala turneului de la Roma, de catre Carla Suarez Navarro, cu scorul de 6-2, 3-6, 5-7, dupa aproape trei ore de joc. Meciul a fost echilibrat, cele doua jucatoare mergand cap la cap, in cele trei seturi, dar o lipsa de concentrare din partea Simonei si cateva greseli nefortate i-au adus victoria adversarei, care s-a calificat in finala competitiei.

5

Simona Halep a disputat astazi, semifinala impotriva ibericei Carla Suarez Navarro, meci pierdut cu scorul de 6-2, 3-6, 5-7 dupa aproape trei ore intense de joc. Meciul a fost inceput foarte bine de catre Navarro care a obtinut primele doua puncte, dar Simona a revenit si a egalat imediat. Pana la sfarsitul primului set, Simona a dominat jocul, inchizand acest set cu 6-2, dupa aproximativ 40 de minute de joc.

In al doilea set, Simona a obtinut primul punct, dupa care, o probabila lipsa de concentrare i-a permis adversarei sa inctrerupa seria de 4 game-uri consecutive realizate de romanca in acel meci si sa egaleze la 1-1. Iberica a trecut in avantaj si a dus scorul la 3-1, dar dupa un schimb intens de lovituri, Simona a redus din diferenta cu un punct. Cu tot efortul acesteia, iberica a reusit sa se desprinda si sa inchida setul cu scorul de 6-3, ducand meciul in decisiv. In acest set, romanca nu a mai reusit sa arate puterea asa cum s-a intamplat si in meciurile anterioare, din cadrul acestui turneu, meciuri pe care le-a dominat, mai ales cel impotriva americancei Venus Williams.

Ultimul set a fost echilibrat, cele doua jucatoare mergand cap la cap. Schimburile au devenit tot mai lungi, iar oboseala a inceput sa intervina de ambele parti, adversarele facand greseli nefortate. In acest set Simona a pierdut 4 puncte consecutive si a adus-o pe Navarro in avantaj, care a reusit sa inchida setul, dar si meciul cu scorul de 7-5.

Victoria obtinuta de iberica i-a adus calificarea in finala turneului de la Roma unde va jucat impotriva Mariei Sharapova, care a invins-o in cealalta semifinala pe Victoria Azarenka.

S-ar putea sa-ti placa si