Simona Halep 2015

Simona Halep a pierdut in sferturi la Birmingham

Simona eliminata la Birmingahm

  • Simona a fost eliminata de la Birmingham

Pe scurt

Simona a fost eliminata din cadrul turneului de la Birmingham dupa un meci dramatic. Adversara a invins-o in trei seturi cu scorul de 6-2, 0-6, 6-7. Ultimul set s-a decis la tie-break. Simona nu este suparata dupa aceasta infrangere si se pregateste pentru Wimbledon.

5

Astazi s-a desfasurat partida dintre Simona Halep si Kristina Mladenovic din sferturile de finala din cadrul competitiei de la Birmingham. Compatrioata noastra a fost eliminata greu de frantuzoaica in trei seturi. Primul set a fost adjudecat cu usurinta de Simona, care dupa doar 30 de minute l-a inchis cu scorul de 6-2. Al doilea set a fost castigat foarte usor de catre adversara Simonei care a reusit sa obtina 6 puncte fara ca romanca sa opuna prea multa rezistenta.

Al treilea set a fost unul echilibrat si intens, jucatoarele mergand cap la cap pana in ultimele minute ale partidei. Setul s-a decis la tie-break in favoarea frantuzoaicei. Este posibil ca oboseala acumulata dupa cele doua partide de ieri si-a spus cuvantul. Simona a obtinut 100 de puncte WTA pentru calificarea in sferturi. Ea nu si-a stabilit un obiectiv in cadrul acestui turneu, obiectivul principal fiind acela de a obtine o performanta buna la Wimbledon care va incepe peste 10 zile. Anul trecut a jucat semifinala la al treilea turneu de Grand Slam al anului.

S-ar putea sa-ti placa si