Simona Halep 2016

Simona Halep a trecut de Kvitova

SImona Halpe fed cup

  • Prima victorie pentru Simona la Fed Cup

Pe scurt

Simona Halep a trecut de Petra Kvitova cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3 in cadrul Fed Cup. Simona reprezinta tara noastra in cadrul acestei competitii in timp ce Kvitova este reprezentanta Cehiei. in acest moment Romania conduce Cehia cu scorul de 2-1.

5

Simona Halep a invins-o astazi pe Petra Kvitova cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3 in cadrul Fed Cup unde reprezinta tara noastra alaturi de Monica Niculescu, Raluca Olaru si Andreea Mitu. Halep a declarat ca s-a simtit mai bine pe teren astazi si se bucura ca a reusit sa aduca punctul tarii noastre in competitia impotriva Cehiei. Simona spera ca aceasta victorie va fi ca un restart pentru sezonul acesta care nu a inceput tocmai bine pentru ea. Datorita problemelor medicale a fost nevoita sa renunte la cateva turnee importante inclusiv Australian Open de unde a fost eliminata de o jucatoare venita din calificari. DIn cauza acestor abandonuri romanca a pierdut pozitia a doua din clasamentul WTA.

Simona a mai spus ca nu este pregatita 100% pentru urmatoarele turnee, dar spera isi va imbunatatii jocul, iar sfaturile venite de la antrenorul ei, Darren Cahill sigur o vor ajuta. In cadrul Fed Cup, Romania conduce reprezentativa Cehiei cu scorul de 2-1.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si