Simona Halep Madrid

Simona Halep ar fi fericita daca ar castiga la Madrid

660633-ghalep

  • Simona Halep, despre turneul de la Madrid

Pe scurt

Simona Halep este incantata ca va participa la turneul de la Madrid, mai ales ca acesta se desfasoara intr-un oras pe care aceasta il indrageste. Simona doreste sa repete performanta de anul trecut, cand a ajuns in finale si ar vrea sa aiba acest trofeu in palmares.

5

Simona Halep si-a anuntat paticiparea la turneul de la Madrid, care va incepe din 2 mai. Faptul ca anul trecut a ajuns in finala a incantat-o si isi doreste foarte mult sa repete performanta de la ultima editie. Simona isi doreste sa aiba acest trofeu in palmares si considera ca acest turneu este multa mai mult decat un antrenament pentru un turneu de Grand Slam.

Madridul este un oras pe care il indrageste si i-ar placea sa aiba ocazia sa viziteze cateva dintre atractiile acestuia inainte de inceperea turneului. Abia asteapta sa guste, din nou mancarea spaniola.

Jucatoarea romanca este onorata sa participe la acest turneu, mai ales ca se afla sub patronajul marelui Ion Tiriac, un jucator despre care Simona are numai cuvinte de lauda. Simona a declarat ca este incantata de organizarea acestui turneu si ca prefera zgura, aceasta oferindu-i mai multe optiuni in materie de joc si considera ca turneele pe zgura sunt importante pentru orice jucator de tenis.

Simona crede ca Spania este un adevarat „furnizor” de talente cand vine vorba de tenis si nu numai si ca este doar o chestiune de timp pana ce Spania va avea jucatoare in Top 10 WTA.

S-ar putea sa-ti placa si