Simona Halep 2015

Ce ii cere Florin Segarceanu Simonei Halep

Simonei i s-a cerut sa participe la Fed Cup

  • Simona ar trebui sa participe la Fed Cup

Pe scurt

Florin Segarceanu i-a cerut Simonei sa participe in sferturile de finala ale Fed Cup care se vor desfasura in Romania. Reprezentativa tarii noastre se va confrunta cu Cehia dupa ce a trecut de barajul impotriva Canadei. La inceputul anului, Halep a anuntat ca nu poate participa datorita programului incarcat.

5

Zilele trecute Romania si-a aflat adversara pentru Fed Cup. Echipa care reprezinta tara noastra se va lupta in sferturile de finala cu cele mai bune jucatoare din Cehia. La inceputul anului, Romania a trecut de Canada la baraj. Fostul jucator de tenis, Florin Segarceanu a „avertizat-o” pe Simona ca nu poate sa rateze aceasta competitie asa cum s-a intamplat la inceputul anului mai ales ca reprezentativa tarii noastre formata din Irina Begu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu vor infrunta jucatoare din Top 20 WTA – Petra Kvitova, Karolina Pliskova, Lucie Safarova si Andrea Hlavackova.

Competitia se va desfasura in tara noastra, iar oficialii Federatiei Romane de Tenis ar trebui sa aleaga zgura ca suprafata de joc. Chiar daca cehoaicele sunt peste jucatoarele noastre, pana cand se vor disputa meciurile o sa vedem o evolutie si a lotului Romaniei a mai spus Segarceanu. Discutia despre participarea Simonei la Fed Cup a pornit de la faptul ca romanca a anuntat ca, din pacate nu poate participa la barajul impotriva Canadei pentru ca incepuse pregatirile pentru turneele pe zgura, iar suprafata pe care se juca barajul era hard. Totodata diferenta de fus orar si timpul scurt dintre partide aveau sa ii puna probleme de concentrare.

S-ar putea sa-ti placa si