Declaratii Simona Halep

Simona Halep ar vrea sa joace cu Ilie Nastase

Simona Halep ar face echipa cu Ilie Nastase

  • Simona Halep ar vrea sa faca echipa cu Ilie Nastase

Pe scurt

Intr-un interviu pentru o publicatie sportiva, Simona a declarat ca ar face echipa cu Ilie Nastase intr-un meci demonstrativ. Motivul acestei alegeri se datoreaza faptului ca Ilie a fost unul dintre cei mai mari jucatori de tenis din lume, fost numar 1 mondial si ca ii place sa se distreze pe terenul de joc.

5

Simona nu este suparata pe Ilie Nastase, desi a criticat-o ca nu a participat la meciurile impotriva Canadei la Fed Cup, care s-au desfasurat in aprilie. Datorita programului foarte incarcat, Simona a decis sa nu participe la competitie pentru ca se afla in Europa si se pregatea intens pentru inceputul sezonului pe zgura.

Intr-un interviu pentru un site care promoveaza tenisul, Halep a fost intrebata cu cine ar face pereche intr-un meci demonstrativ. Raspunsul ei a venit rapid, in persoana fostului jucator de tenis Ilie Nastase. L-a ales pentru ca a fost unul dintre cei mai mari jucatori de tenis din lume, castigator de turnee de Grand Slam si fost numar 1 mondial, dar si pentru ca este de aceeasi nationalitate si ii place sa se distreze pe teren.

Daca ar fi sa aleaga o vedeta alaturi de care sa joace Simonei i-ar placea sa faca echipa cu unul dintre actorii Gerard Butler sau Richard Gere. Pentru romanca urmeaza doua turnee dificile la Birmingham unde este favorita numarul 1 si Wimbledon unde a ajuns pana in semifinale anul trecut.

 

S-ar putea sa-ti placa si