Simona Halep 2016

Simona Halep campioana la Montreal!

simona halep montreal

  • Simona Halep a obtinut trofeul la Montreal

Pe scurt

Simona Halep si-a adjudecat trofeul la Rogers Cup, ea reusind sa treaca de Madison Keys cu scorul de 7-5, 6-3. Este al 3-lea trofeu obtinut de romanca in acest an. Dupa acest turneu ea a urcat in clasamentul WTA pana pe locul 3.

5

Simona Halep a avut parte de un parcurs excelent la turneul Rogers Cup care s-a desfasurat la Montreal. Dupa ce a trecut in semifinala de Angelique Kerber aceasta a avut-o ca adversara in finala pe Madison Keys. Americanca nu i-a facut probleme mari, Simona reusind sa treaca cu scorul de 7-5, 6-3. Astfel, ea si-a adjudecat trofeul pus la bataie de organizatori, dar si 900 de puncte WTA care au propulsat-o pana pe locul 3 in ierarhia WTA

Halep nu a avut timp sa se bucure de trofeu pentru ca a reintrat in teren, de aceasta data alaturi de Monica Niculescu unde au disputat finala la dublu impotriva cuplului  Ekaterina Makarova – Elena Vesnina. Romancele nu au reusit sa isi adjudece trofeul, ele fiind invinse cu scroul de 6-3, 7-6  de unul dintre cele mai bune cupluri feminine de dublu.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si