Mondenitati

Simona Halep cea mai populara jucatoare de tenis

Simona halep cea mai populara jucatoare de tenis

  • Simona desemanta cea mai populara jucatoare din circuitul WTA

Pe scurt

Simona Halep a fost desemnata cea mai populara jucatoare de tenis de catre WTA care a facut un top al primelor 50 cele mai accesate jucatoare de pe site-ul oficial al competitiei. In acest top se mai afla Irina Begu, Andreea Mitu si Monica Niculescu

5

Simona Halep a fost declarata de catre site-ul oficial al circuitului feminin de tenis WTA cea mai populara jucatoare din acest circuit, devansandu-le pe Serena Williams si Maria Sharapova. Conform WTA stirile despre romanca publicate pe site-ul oficial au fost cele mai accesate in 2015. Si in 2014 Simona a avut cel mai mare numar de accesari. Simona este o jucatoare populara nu numai datorita numarului de vizualizari de pe site, dar si daorita faptului ca a disputat turnee peste tot in lume unde s-a simtit foarte bine si a creat o atmosfera placuta, aceasta fiind sustinuta de numerosi fani, indiferent de evolutia din cadrul meciurilor.

Halep a terminat sezonul 2015 pe locul 2 in ierarhia WTA si a resuit sa obtina cel mai important trofeu al carierei, Indian Wells. Tot in 2015 a mai obtinut trofeul la Shenzen si Dubai. In acest top au mai fost incluse si alte romance, Irina Begu, Andreea Mitu si Monica Niculescu.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si