Simona Halep 2016

Simona Halep coboara in clasamentul WTA

simona halep 2016

  • Simona Halep pe locul 5 WTA

Pe scurt

Simona Halep a coborat astazi pe locul 5 WTA cu 4745 puncte dupa Garbine Muguruza. Este cea mai slaba clasare a Simonei din ultima vreme.

5

Simona Halep a pierdut cateva pozitii in clasamentul WTA dupa o evolutie mai putin buna in ultima vreme. In acest moment romanca se afla pe locul 5 cu 4745 puncte dupa Garbine Muguruza. Inceputul acestui sezon a fost unul dificil pentru Simona care a suferit 5 infrangeri si a obtinut 3 victorii incluzandu-le si pe cele de la Fed Cup impotriva Cehiei. Primele 3 pozitii din clasamentul WTA sunt ocupate de Serena Williams, Angelique Kerber si Agneszka Radwanska.

Simona a fost eliminata inca din primele faze ale primelor 3 turnee ale acestui sezon. Este cea mai slaba performanta a romancei din 2012, atunci ea ocupand locul 42 WTA. Este posibil ca si problemele de sanatate suferite in ultima vreme sa ii fia afectat performanta. Urmatorul turneu la care va participa Simona va fi cel de la Indian Wells unde anul trecut a obtinut titlul, cea mai buna performanta a jucatoarei de pana acum.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si