Simona Halep vs Serena Williams

Simona Halep crede ca o poate invinge pe Serena

simona-halep1-e1424074355944

  • Simona poate trece de Serena Williams

Pe scurt

Simona Halep, numarul 2 WTA crede ca poate sa o invinga pe Serena Williams, numarul 1 WTA. Jucatoarea din Romania crede ca a acumulat experienta din meciurile jucate impotriva americanei si nu va mai face aceleasi greseli pe care le-a facut anterior. Cele doua jucatoare s-au confruntat de 6 ori pana acum, din care Simona a castigat un singur meci.

5

Simona Halep s-a intalnit pana acum de 6 ori cu numarul 1 WTA, Serena Williams. In toate aceste partide a reusit sa o invinga doar o data, in grupele Turneului Campioanelor cand s-a impus cu un zdrobitor 6-0, 6-2, pentru ca mai tarziu, tot cu ajutorul Simonei sa se califice in finala aceluiasi turneu, unde a invins-o pe romanca cu scorul de 3-6, 0-6.

Desi a fost invinsa de mai multe ori, jucatoarea romanca a spus ca nu este suparata si ca a avut de invatat din fiecare partida jucata impotriva americanei. Acum crede ca o poate invinge, din nou, la un turneu de Grand Slam. Simona a acumulat mai multa experienta pentru a-si imbunatati jocul fata de Williams.

Trebuie stiut faptul ca Williams este o jucatoare foarte puternica, fiind cea mai in varsta detinatoare a primului loc WTA si totodata este pe locul 2, dupa Martina Navratilova cand vine vorba de trofee castigate la Turneul Campioanelor. Acest sezon este cel mai bun din cariera Simonei, aceasta, castigand Indian Wells si ajungand in semifinale la turneul de la Miami.

S-ar putea sa-ti placa si