Simona Halep 2015

Simona Halep criticata aspru de catre Nigel Sears pentru meciul de la Roma

img_2795-copy

  • Nigel Sears o critica pe Simona Halep

Pe scurt

Simona Halep a fost criticata de reputatul antrenor de tenis Nigel Sears pentru meciul facut impotriva ibericei Carla Suarez Navarro, dar mai ales de setul secund, cand Simona si-a pierdut concentrarea, permitandu-i adversarei sa inchida setul. Aceasta a solicitat o pauza de vestiar pentru a se calma si a incerca sa reintre in joc.

5

Simona Halep a jucat in semifinalele turneului de la Roma, unde a fost eliminata cu scorul de 6-2, 3-6, 5-7 de catre Carla Suarez Navarro. Primul set a fost castigat de catre Simona cu scorul de 6-2. In al doilea set jucatoarea romanca si-a pierdut concentrarea si i-a permis adversarei sa ia toate cele 6 puncte. Nigel Sears, unul dintre cei mai buni antrenori din lume, cel care a pregatit-o si pe Ana Ivanovic a declarat ca Simona a cazut psihic in setul secund si nu mai reusea sa se regaseasca.

Dupa acest set, Simona a cerut o pauza de vestiar, pentru a reusi sa se calmeze, in setul secund jucatoarea, rupand o racheta dupa ce a pierdut un punct. Sears crede ca acest gest facut de Simona a fost pentru a se mai destinde si a scapa de frustrare. Sears crede ca acest gest facut de Simona, dar si solicitarea unei pauze de vestiar a fost singurul lucru pe care putea sa il fac, totusi el a fost surprins de caderea romancei din setul secund. In timpul pauzei de la vestiar, Navarro a discutat cu antrenorul ei, care i-a spus ca a jucat foarte bine din punct de vedere tactic.

Se pare ca pauza a ajutat-o pe Simona, care a reusit sa revina cat de cat  in joc, dar nu a fost de ajuns, iar iberica a reusit sa se impuna. Acest set a fot mai echilibrat decat celelalte doua. Halep nu a reusit sa o invinga pe iberica pe zgura in niciuna din cele 5 partide disputate pe aceasta suprafata. Scorul intalnirilor dintre cele doua este de 5-5.

S-ar putea sa-ti placa si