Diverse

Simona Halep criticata dur de catre presa italiana

1267143-27334518-1600-900

  • Critici dure aduse Simonei Halep de catre presa italiana

Pe scurt

Simona Halep a fost criticata dur de catre presa italiana care a participat la sesiunea de antrenamente de dinaintea turnului de la Roma. Acestia au spus ca Simona a refuzat sa discute cu sustinatorii care au participat la antrenamente, ba mai mult a refuzat sa faca poze sau sa dea autografe.

5

Inainte de inceperea turneului de la Roma, jucatoarele au trecut printr-o sesiune de antrenamente pentru pregatirea meciurilor care se vor desfasura pe zgura. Printre acestea s-a numarat si Simona Halep, care a fost eliminata inca din primul tur de la Madrid, turneu care s-a desfasurat tot pe zgura. Antrenamentele desfasurate au putut fi urmarite si de catre fanii jucatoarelor, pe care le-au sustinut chiar si la aceste pregatiri.

Simona a fost criticata de catre presa italiana in care s-a scris ca Simona nu a dorit sa vorbeasca cu sustinatorii, sa le dea autografe sau sa faca poze cu acestia, majoritatea fiind copii, ea, parasind terenul imediat dupa antrenament, insotita si de garda de corp pusa la dispozitie de catre organizatori, ca un raspuns la amenintarile cu moartea primite de Simona la turneul de la Stuttgard. Simona a dat semne de nervozitate pe tot parcursul antrenamentelor datorita greselilor pe care le facea. Ziaristii care au asistat la aceste antrenamente au spus ca jocul facut de Simona este bun.

Turneul de la Roma a inceput astazi si este dotat cu premii in valoare de 2.7 milioane de dolari. Simona este favorita numarul 2 si va participa din al doilea tur, fiind calificata direct, datorita acestui fapt. Ea se poate intalni cu invingatoarea dintre Varvara Lepchenko si Alison Riske, ambele de origine americana.

S-ar putea sa-ti placa si