Simona Halep 2015

Simona Halep eliminata de la Wimbledon

Simona eliminata de la Wimbledon

  • Eliminare surprinzatoare pentru Simona

Pe scurt

Simona a fost eliminata de la Wimbledon dupa un meci dificil impotriva Janei Cepelova. Slovaca a reusit sa treaca in trei seturi cu scorul de 7-5, 4-6, 3-6. Simona nu a reusit sa se regaseasca in acest meci si nu i-a putut face fata adversarei.

5

Simona Halep a fost eliminata astazi din cadrul competitiei de la Wimbledon de numarul 106 WTA, Jana Cepelova, in 3 seturi, cu scorul de 7-5, 4-6, 3-6 dupa doua ore de joc intens. La finalul primului set romanca a acuzat ceva probleme si a fost necesara interventia medicului. In al doilea set Halep a reusit sa salveze cateva mingi de meci dar nu a fost suficient si adversara a profitat si a obtinut victoria. Nici al treilea set nu a fost in favoarea romancei care nu a reusit sa fructifice sansele de a face puncte si i-a permis Cepelovei sa revina.

Se pare ca Halep nu s-a regasit in acest meci, iar jocul ei a suferit fluctuatii importante. Simona parea usor crispata iar adversara a reusit sa o surprinda cu lovituri bine plasate care nu i-au oferit conationalei nostre sanse de reusita. Meciul de astazi este, posibil, unul dintre cele mai slabe din ultima vreme. Simona va mai ramane la Wimbledon pentru a juca la competitia pe echipe alaturi de romanca Elena Bogdan.

S-ar putea sa-ti placa si