Simona Halep la Roma

Simona Halep eliminata si la dublu la turneul de la Roma

663154-alx4924

  • Eliminare si la dublu pentru Simona in cadrul turneului de la Roma

Pe scurt

Simona Halep a ratat sferturile de finala pentru competitia pe echipe din cadrul turneului de la Roma. Ea a facut echipa cu italianca Francesca Schiavone. Calificarea in optimi a venit dupa ce au invins in doua seturi cuplul Darija Jurak/Arantxa Parra Santoja, dar au fost eliminate de catre echipa din Rusia formata din Alla Kudriavţeva si Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numarul 8, in cadrul acestui turneu.

5

Simona Halep a ales sa joace in acest an si la competitia pe echipe din cadrul turneului de la Roma. Ea a facut echipa cu Francesca Schiavone, o cunoscatoare a acestui tip de partide dupa ce au primit un wild card din partea organizatorilor. Primul meci disputat de acestea la acest turneu a fost impotriva cuplului Darija Jurak/Arantxa Parra Santoja (Croatia/Spania), pe care le-a invins in doua seturi, cu scorul de 6-2, 6-2. In urma acestei victorii cele doua s-au calificat in optimile turneului unde au intalnit echipa Alla Kudriavţeva/Anastasia Pavliucenkova, din Rusia, cap de serie numarul 8, in cadrul acestei competitii.

Dupa aproximativ o ora de joc, echipa din Rusia a reusit sa se impuna cu scorul de 6-4, 6-4, astfel echipa Schiavone/Halep a ratat calificarea in sferturile de finala din cadrul turneului de la Roma. Halep nu este adepta jocurilor la dublu, de-a lungul carierei, jucand in aproximativ 100 de meciuri, din care doar jumatate au fost castigate.

Alegerea de a concura si la dublu a fost datorata numarului mic de meciuri jucate pe zgura, o suprafata care i-a pus ceva probleme la Stuttgard si la Madrid. Aceasta s-a folosit de aceste jocuri la dublu pentru a se reacomoda cu suprafata de joc.

S-ar putea sa-ti placa si