Simona Halep 2015

Simona Halep este multumita de rezultatul obtinut la Birmingham

Declaratii Simona Halep

  • Simona este din ce in ce mai increzatoare in jocul ei

Pe scurt

Simona a facut primele declaratii dupa victoria in fata britanicei Naomi Broady. Ea se simte din ce in ce mai increzatoare in jocul facut si este multumita de ce a realizat pana acum. Simona s-a calificat in optimile de finala ale competitiei.

5

Simona a facut primele declaratii dupa victoria categorica in fata britanicei Naomi Broady. Ea este multumita de rezultatul obtinut tinand cont ca a avut o adversara dificila care are un prim serviciu foarte puternic fiind foarte dificil sa returnezi mingea. Simona crede ca primul set a fost mai dificil pana a intrat in ritmul jocului si l-a inchis cu 6-4. In al doilea set a dominat-o clar pe adversara si a reusit sa obtina victoria cu 6-2. Per total, romanca este multumita de rezultatul obtinut si crede ca jocul ei va fi din ce in ce mai bun.

Simona este favorita la castigarea trofeului la Birmingham si a ales sa concureze si la competitia pe echipe pentru a-i permite sa se acomodeze si mai bine cu suprafata de joc in pregatirea turneului denGrand Slam de la Wimbledon care va incepe la o saptamana dupa Birmingham. Urmatoarea adversara din cadrul competitiei britanice va fi invingatoarea dintre Caroline Garcia, numarul 33 WTA si cap de serie numarul 16 la acest turneu si Klara Koukalova, locul 92 WTA, jucatoare care a trebuit sa joace in calificari pentru a accede pe tabloul principal.

S-ar putea sa-ti placa si