Diverse

Simona Halep este outsiderul perfect

Simona este outsiderul perfect

  • Simona atrage fanii de partea ei prin modestie si personalitate

Pe scurt

Datorita modestiei si a personalitatii ei, Simona reuseste sa atraga suporterii de partea ei indiferent daca obtine o victorie sau este infranta. Romanca reuseste sa surprinda mereu adversarele prin meciurile foarte bune.

5

Se vede din ce in ce mai mult cat de iubita este Simona oriunde merge. Romanca a creat un fenomen, fanii urmarind-o la fiecare meci, live sau la televizor. Romanca si-a cucerit fanii prin simplitate si modestie. Carisma este arma principala folosita de Halep pentru atragerea fanilor, iar aceasta vine din faptul ca este o fata mica care reuseste sa domine un clasament compus din jucatoare mari si puternice precum Serena Williams.

Iubita tenismena romanca este outsiderul perfect. Nu face valva in presa, doar incearca sa joace cel mai bun tenis, care de cele mai multe ori a ajutat-o sa invinga in turnee importante ca Indian Wells sau sa ajunga pana in fazele finale ale comptitiilor, Roland Garros, Miami sau Wimbledon. Simona are o personalitate puternica si atrage fanii de partea ei, indiferent ca invinge sau pierde.

Halep a luat o scurta vacanta in pauza dintre turnee. Urmeaza sa inceapa pregatirile pentru competitiile care se vor desfasura pe iarba, mai intai la Birmingham ca mai apoi sa joace la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

S-ar putea sa-ti placa si