Diverse

Simona Halep este pe afisul oficial al turneului de la Madrid

halep_federer_afis_madrid_22820000

  • Cadoul oferit Simonei de catre Ion Tiriac

Pe scurt

Simona Halep a avut onoarea de a aparea pe afisul oficial al competitiei de la Madrid, alaturi de Roger Federer. Acesta este cadoul oferit de catre Ion Tiriac, proprietarul acestui turneu, acesta alegand ca Simona sa apara in locul jucatoarei americane Serena Williams, actualmente, numarul 1 WTA.

5

In acest moment se desfasoara turneul de la Madrid, cu premii totale de peste 4.100.000$, turneul la care participa si Simona Halep. Simona a avut onoarea de a fi pusa pe afisul oficial al turneului, alaturi de Roger Federer.

Acesta este cadoul oferit de catre Ion Tiriac pentru jucatoare, mai ales ca acesta este una dintre persoanele care ii ghideaza cariera catre succes, dar si crearea unei imagini mai bune in randul fanilor.

Ion Tiriac este proprietarul acestui turneu din categoria Premier Mandatory si a cerut ca Serena Williams sa nu mai apara anul acesta pe afis, tinand cont ca si anul trecut a fost prezenta. Turneul este cel de-al doilea care se va desfasura pe zgura, dupa cel de la Stuttgard, turneu la care jucatoarea romanca a fost eliminata in semifinale de catre Caroline Wozniaki. Intr-un interviu anterior, Simona a avut numai cuvinte de lauda pentru Ion Tiriac

Turneul se desfasoara in perioada 1-10 mai, Simona este la a 3-a participare la acest turneu, anul trecut, ajungand pana in finala unde a fost eliminata de Maria Sharapova.

S-ar putea sa-ti placa si