Simona Halep 2015

Simona Halep este pregatita pentru Roland Garros

Simona Halep este pregatita pentru Roland Garros

  • Simona are incredere ca va obtine rezultate bune la Roland Garros

Pe scurt

Simona Halep se simte pregatita pentru turneul de la Roland Garros si are incredere ca va face o figura buna la aceasta competitie, in 2014 ea a disputat finala impotriva Mariei Sharapova. Halep considera turneele pe zgura la care a participat ca fiind un bun antrenament pentru Open-ul Francez.

5

Turneele disputate pe zgura, anul acesta, au avut un rol important in pregatirea Simonei Halep pentru unul dintre cele mai importante turnee ale anului, Roland Garros. Obiectivul principal al anului este de a castiga un turneu de Grand Slam, iar cel din Franta este primul pe lista Simonei, anul trecut, romanca jucand finala impotriva Mariei Sharapova, meci pierdut dramatic dupa trei ore de joc, cu scorul de 6-4, 6-7, 6-4.

Meciul intens disputat impotriva ibericei Carla Suarez Navarro a pregatit-o pentru un partidele dificile pe care le va disputa impotriva Sharapovei sau Serenei Williams, daca va ajunge sa se dueleze cu acestea. Meciul facut impotriva ibericei a fost unul solid, chiar daca in setul al doilea si-a pierdut concentrarea si a permis adversarei sa o depaseasca.

Simona Halep considera ca este pregatita fizic si mental pentru meciurile dificile pe care le va avea de disputat la Roland Garros. Aceasta si-a recastigat increderea si va incerca sa joace cat mai relaxat, asa cum a facut de multe ori cand a obtinut victorii mari la turnee importante.

S-ar putea sa-ti placa si