Declaratii Simona Halep, Diverse

Simona Halep face un apel catre politicienii romani

1137216-18373488-1600-900

  • Simona Halep le cere politicienilor sa ajute tinerele talente

Pe scurt

Simona Halep le cere politicienilor sa sustina sportul romanesc pentru ca Romania sa fie repusa pe harta performantelor sportive. Aceasta a declarat ca este foarte greu sa faci performanta fara a avea resursele financiare si echipamente necesare in pregatirea tinerelor talente.

5

Intr-un interviu realizat pentru o publicatie din Romania, Simona a facut un apel catre politicienii romani pentru ajutorul tinerelor talente din sport. Aceasta crede ca Romania este plina de tineri talentati in diferse sporturi si nu numai. Din pacate, pentru a sustine performanta sunt implicate eforturi financiare uriase de care cei mai multi parinti nu dispun.

Ea a spus ca este norocoasa ca parintii au putut sa o sustina moral, dar si financiar pentru a ajunge la performantele actuale. Din pacate ii este imposibil, momentan sa ajute tinerele sperante ale sportului romanesc din cauza carierei sale. Jucatoarea romanca a declarat ca atunci cand se va retrage din acest sport va incerca sa ajute astfel de tineri pentru a ajunge la aceeasi performanta ca a ei si chiar sa o intreaca.

Ea crede ca politicienii romani ar putea sa faca mult mai multe decat in prezent si ca este o chestiune de vointa. Ea a sustinut intotdeauna performanta si chiar daca nu a putut juca pentru echipa Romaniei la diverse competitii, decizie care a fost criticata de foarte multe persoane, ea si-a sustinut colegii si Romania. Intotdeauna a jucat pentru Romania, indiferent de ce spun altii si este foarte mandra ca atunci cand intra pe terenul de tenis, langa numele ei apare si drapelul Romaniei.

S-ar putea sa-ti placa si