Simona Halep la Roma

Simona Halep, fericita dupa prima victorie de la Roma

Simona-Halep-optimi-Indian-Wells

  • Primele declaratii ale Simonei dupa victoria de la dublu

Pe scurt

Simona Halep a declarat ca este fericita dupa victoria obtinuta la dublu in cadrul turnului de la Roma. Aceasta a mai spus ca a colaborat foarte bine cu Francesca Schiavone si ca o sa incerce sa joace cat mai relaxat si in meciurile urmatoare pentru obtine victoria. Cele doua jucatoare au invins fara drept de apel cuplul format din Darija Jurak/Arantxa Parra Santoja.

5

Cuplul format din Simona Halep si Francesca Schiavone s-a impus ieri, in primul meci jucat la competitia pe echipe a turneului de la Roma. Cele doua au trecut cu usurinta, in doua seturi 6-2, 6-2 de echipa formata din Darija Jurak/Arantxa Parra Santoja (Croatia/Spania). Simona a declarat ca este foarte multumita de jocul facut si spera ca acesta se va transpune si in competitia de simplu a acestui turneu.

Aceasta a mai spus ca este bucuroasa ca a colaborat cu Francesca Schiavone si ca tot ce au discutat inainte de meci a fost pus in practica si in timpul acestuia.  Considera ca jocul relaxat si faptul ca nu a mai pus presiune pe ea, a ajutat-o sa faca un joc bun, de care este mandra. Victoria obtinuta ieri le-a adus 105 puncte WTA, in clasamentul pe echipe.

Toata munca din ultimele zile pentru acest turneu, a fost incununata de succes, iar meciurile viitoare o sa le joace cat mai relaxat cu putinta pentru  ajunge cat mai departe in acest turneu, mai ales ca toate jucatoarele care participa la Roma sunt in forma si au un joc foarte bun a mai spus jucatoarea romanca. Simona se poate intalni cu Serena Williams sau Maria Sharapova, doar in finala acestei competitii.

 

S-ar putea sa-ti placa si