Diverse

Simona Halep il depaseste pe Hagi in topul preferintelor romanilor

Simona Halep in topul preferintelor romanilor

  • Simona Halep in topul preferintelor romanilor

Pe scurt

Intr-un sondaj realizat de INSCOP Research la comanda Adevarul, Simona Halep s-a clasat pe locul al doilea in topul preferintelor romanilor cu un procent de 93.8%, dupa Nadia Comaneci cu un procent de 95.5% si inaintea lui Gheorghe Hagi - 90.3%. Tenisul este sportul apreciat de cei cu venituri peste medie si studii superioare.

5

INSCOP Research a realizat un sondaj la cererea Adevarul in randul romanilor pentru a determina cine este cel mai apreciat sportiv roman. In topul preferintelor se afla Nadia Comaneci 95.5% dintre cei intervievati avand o parere buna si foarte buna despre aceasta. Urmeaza Simona Halep in acest sondaj cu un procent de 93.8% dintre care 70.3% declara ca au o parere foarte buna despre ea. Pe pozitia a treia se afla Gheorghe Hagi cu un procent de 90.3%.

Evolutia din ultima vreme a Simonei a adus-o in atentia publicului din Romania care prefera fotbalul in marea majoritate cu un procent de 58.4%. Tenisul nu este la fel de iubit in tara noastra, mai ales ca este considerat un sport urmarit de persoanele cu venituri peste medie si un grad de educatie ridicat.

In aceasta perioada romanii o pot urmari pe jucatoarea romanca in cadrul turneului de la Roland Garros, considerata de specialisti favorita la castigarea turneului. Aceasta va juca astazi, in turul secund al competitiei impotriva Mirjanei Lucici-Baroni, incepand cu ora 16.00. Cele doua s-au mai intalnit o singura data, anul trecut la US Open, meci soldat cu infrangerea romancei.

S-ar putea sa-ti placa si