Simona Halep 2016

Simona Halep in optimi la Wimbledon

Simona Halep Kiki Bartens

  • Simona Halep a trecut de Kiki Bartens

Pe scurt

Simona Halep a trecut de Kiki Bartens in turul 2 de la Wimbledon cu scorul de 6-4, 6-3. Romanca s-a calificat astfel in optimile de finala si si-a adjudecat 240 de puncte WTA. Urmatorul meci il va disputa impotriva invingatoarei dintre Madison Keys si Alize Cornet.

5

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa ce a trecut fara probleme de olandeza Kiki Bartens cu scoul de 6-4, 6-3. Meciul a fost echilibrat, ambele jucatoare obtinand puncte pe propriul serviciu, dar olandeza a facut mai multe greseli nefortate de cat Halep. Simona este incantata de aceasta victorie, mai ales ca nu a mai avut probleme la tendonul lui Ahile, probleme care au fortat-o sa nu participe la turneul de la Birmingham.

Urmatorul meci pe care il va avea de disputat romanca va fi impotriva invingatoarei dintre Madison Keys si Alize Cornet. Dupa aceasta victorie, Simona si-a asigurat 240 de puncte WTA. La acest turneu Halep este cap de serie numarul 5. Ea incearca sa isi egaleze performanta din 2014 cand a ajuns pana in semifinala turneului. Sezonul trecut nu a fost unul de bun augur pentru romanca, ea fiind eliminata inca din primul tur la Wimbledon.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si