Simona Halep la Roma

Simona Halep in semifinalele turnului de la Roma

Simona Halep of Romania hits a return to Katarzyna Piter of Poland during their women's singles match at the Australian Open 2014 tennis tournament in Melbourne January 14, 2014.   REUTERS/Bobby Yip (AUSTRALIA  - Tags: SPORT TENNIS) Simona Halep of Romania hits a return to Katarzyna Piter of Poland during their women's singles match at the Australian Open 2014 tennis tournament in Melbourne January 14, 2014. REUTERS/Bobby Yip (AUSTRALIA - Tags: SPORT TENNIS)

  • Simona Halep a invins-o pe Alexandra Dulgheru

Pe scurt

Simona Halep a invins-o astazi, pe Alexandra Dulgheru cu scorul de 6-1, 6-0, dupa nici o ora de la inceperea partidei. Astfel, constanteanca s-a calificat in semifinalele acestui turneu. Evolutia Simonei a fost foarte buna pe tot parcursul partidei, aceasta profitand si de oboseala adversarei care a trebuit sa joace inca din calificari pentru a accede pe tabloul principal al turneului italian.

5

Simona Halep s-a calificat, astazi in semifinalele turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe romanca Alexandra Dulgheru in doua seturi, 6-1, 6-0. Dupa nici o ora de joc, Simona s-a impus intr-un meci pe care l-a dominat tot timpul. Doar primele minute au fost echilibrate, cand Alexandra Dulgheru a obtinut singurul punct din aceasta partida.

Constanteanca a declarat ca a fost avantajata de faptul ca Alexandra a fost obosita in urma meciurilor lungi pe care le-a jucat la acest turneu. Simona crede ca a facut un meci solid, care nu i-a dat sanse adversarei sa obtina puncte. Alexandra Dulgheru a trebuit sa joace in calificari pentru a accede pe tabloul principal, in schimb Simona a fost calificata direct in turul secund, datorita pozitiei din clasamentul WTA.

La acest turneu, Halep s-a mai confruntat cu Alison Riske pe care a invins-o in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-0 si cu Venus Williams, sora Serenei Williams, pe care a eliminat-o dupa o ora de joc, cu un zdrobitor 6-2, 6-1. Daca va ajunge in finala Simona nu se va duela cu Serena Williams, aceasta retragandu-se de la acest turneu.

S-ar putea sa-ti placa si