Simona Halep 2016

Simona Halep in sferturi la Wimbledon

Simona in sferturi la Wimbledon

  • Simona a trecut de Madison Keys in optimi la Wimbledon

Pe scurt

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Wimbledon dupa ce a trecut de Madison Keys in 3 seturi, cu scorul de 6-7, 6-4, 6-3. Urmatorul meci il va diputa impotriva lui Angelique Kerber. Cele doua s-au maiintalnit si in trecut, Simona conducand la numarul de victorii cu 3-1.

5

Simona Halep s-a calificat astazi in sferturile de finala din cadrul turneului de la Wimbledon dupa ce a trecut in 3 seturi de Madison Keys, cu scorul de 6-7, 6-4, 6-3. Dupa aproape doua ore de joc, romanca a reusit sa isi adjudece victoria in fata adversarei. Primul set a fost unul foarte dificil pentru Simona, aceasta facand mai multe greseli nefortate care au adus-o pe adversara in avantaj. Halep nu a reusit sa isi adjudece primul set, ea ratand nu mai putin de 4 mingii de set.

Al doilea set a inceput tot in favoarea americancei care a reusit sa isi adjudece primele doua puncte. Simona a reusit sa reintre in meci si a egalat la 2-2 dupa care a reusit sa trimita partida in set decisiv. In ultimul set, adversara Simonei a acuzat dureri la un picior, lucru care a ajutat-o pe romanca sa castige setul cu scorul de 6-3.In sferturi, Halep se va duela cu Angelique Kerber, castigatoare la Australian Open. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de 4 ori pana acum, iar Simona este in avantaj cu numarul de victorii.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si