Declaratii Simona Halep

Simona Halep increzatoare inainte de Wimbledon

Simona are incredere ca va obtine un rezultat bun la WImbledon

  • Simona are incredere ca va obtine un rezultat bun la Wimbledon

Pe scurt

Simona a facut declaratii inainte de Wimbledon. Se simte mai increzatoare si mai relaxata inainte de inceperea turneului. Ea a lucrat mult si a reusit sa isi imbunatateasca serviciul care o va ajuta in cadrul comeptitiei.

5

Simona Halep a declarat ca are incredere ca va face un joc bun la Wimbledon si in ultima vreme a reusit sa isi imbunatateasca serviciul care o poate ajuta sa obtina un rezultat bun pe iarba. Simona a mai spus ca a fost foarte dezamagita pentru rezultate obtinute pe zgura si mai ales pentru eliminarea de la Roland Garros si crede ca oboseala si-a spus cuvantul la acele turnee. De data aceasta ea se simte mai relaxata si doreste sa joace tenis de placere fara presiunea rezultatelor.

Imbunatatirea serviciului ii da mai multa incredere pentru evolutiile din cadrul turneului de la Wimbledon. Simona nu si-a stabilit un obiectiv principal pentru aceasta competitie, doreste sa joace relaxat si sa vada pana unde poate ajunge. Anul trecut a jucat semifinala in cadrul turneului. Wimbledon-ul va incepe maine, iar iubita tenismena romanca o va avea ca adversara pe Jana Cepelova, numarul 106 WTA. Simona va juca si la competitia pe echipe alaturi de romanca Elena Bogdan.

S-ar putea sa-ti placa si