Simona Halep Madrid

Simona Halep invinsa de Alize Cornet

dscn0011

  • SImona Halep eliminata de la Mutua Madrid Open

Pe scurt

Simona Halep a fost eliminata de la turneul din Madrid de catre frantuzoaica Alize Cornet, in doua seturi 7-5, 6-3. Adversara Simonei a facut un joc foarte bun cu putine greseli nefortate. Este pentru a 3 a oara cand Simona este invinsa de numarul 28 WTA, jucatoarea romanca reusind doar o victorie, la Turneul Campioanelor jucat la Sofia.

5

Ieri s-a desfasurat meciul dintre Simona Halep si Alize Cornet, in primul tur al Mutua Madrid Open. Jucatoarea romanca a fost invinsa in doua seturi cu scorul de 7-6, 6-3. Datorita unei lipse de concentrare din partea jucatoarei romance, dar si a unui serviciu foarte bun facut de frantuzoaica, jocul a fost adjudecat cu o oarecare usurinta de catre Cornet.

Pe parcursul meciului, Simona a facut 38 de greseli nefortate, aducandu-i astfel, un avantaj nesperat de catre numarul 28 WTA. In prima parte a meciului, romanca a dominat, avand o minge care putea sa inchida setul, dar nu a reusit sa isi fructifice avantajul, iar oponenta ei a profitat de acest lucru si a intors scorul, castigand primul set la tie-break.

In al doilea set, jucatoarea romanca a reusit sa obtina primul punct, dar a fost egalata imediat de catre frantuzoaica, la fel s-a intamplat si la al doilea punct, din acel moment, Cornet detasandu-se si obtinand victoria cu 6-3.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de 3 ori in trecut, Simona impunandu-se intr-o singura partida din cele 3 disputate, la Turneul Campioanelor care s-a desfasurat la Sofia. Celelalte doua partide jucate de cele doua, s-au desfasurat la turneele de la Monterey si Dubai, ambele meciuri adjudecate de catre frantuzoaica.

S-ar putea sa-ti placa si